‹ Back to Portfolio
Competitor Group exterior Competitor Group reception desk Competitor Group conference room Competitor Group reception area

Competitor Group exterior

Description

The project consisted of 57,000 square feet of corporate tenant improvements including a filming/production room, several new employee break and lounge areas, and a distribution warehouse for the events the company sponsors.

Added Value

Hughes Marino joined the project after completion of the initial design. Through our review of the plans with the design team and general contractor we were able to reduce the overall project budget by 25% to ensure that all costs would be covered in the tenant improvement allowance.

Service Provided

Hughes Marino provided project management service from design review and value engineering through project bidding and construction activity management.

Project Details

Square Feet - 57,000 SF

Contract Amount - $1.1 Million

General Contractor - Back’s Construction

Architect - AVRP Studios

Project Categories

Industry - Professional Services

Project Type - Corporate Office, Tenant Improvement

Southern California Liver Center featured
Previous Case Study

Southern California Liver & Research Center

Pfenex featured
Next Case Study

Pfenex